Agressief Rhinovirus in Spanje

Het FEI is officieel tussengekomen in Valencia.

In een persbericht waarschuwt de internationale federatie voor de gevolgen van de heftigste rhino-uitbraak in Europa in tientallen jaren. Het FEI meldt dat dit weekend vier paarden zijn overleden, 84 paarden op het concoursterrein klinische symptomen tonen en 11 paarden in externe klinieken staan (negen in Valencia en twee in Barcelona).

De tussenkomst van de federatie vertaalt zich voornamelijk in extra steunmaatregelen. Zo zijn er extra dierenartsen en ook meerdere stallen voorzien om de gezonde paarden te scheiden van de geïnfecteerde.

Volgens de FEI gaat het om een agressieve variant van het virus en er is bevestigd dat er al aan Valencia gerelateerde uitbraken zijn in België, Frankrijk en Duitsland. “We blijven bezorgd over de paarden die het concoursterrein hebben verlaten voor het terrein is afgegrendeld en het virus mogelijk verspreiden. We hebben daarover contact met alle nationale federaties en hen de opdracht gegeven alle ruiters die in Valencia hebben gereden te informeren dat ze hun paarden moeten isoleren.”

Bron: EQUNEWS - 1 maart 2021

Voldoende Zilverwater vers aangemaakt

Ingevolge de sterk toegenomen vraag naar Zilverwater, werken wij momenteel met een maximale hoeveelheid van 5 liter per bestelling. Dit wordt zoals steeds regelmatig vers aangemaakt.

Zilverwater 25 ppm

Voordeelverpakking Zilverwater bidon van 5 liter
Zelf Colloidaal Zilver aanmaken : Mini, Batterij, Ionic, Adaptor
Goede resultaten met ons zilverwater ?
Stuur ons je ervaring: brainfit@pandora.be

Translate this Website

Wellness en Slapen

superfoodstore
new sleepmachine

Dierenwelzijn Bezoekers

Social Media Delen

Dierenwelzijn

+chlorella
+spirulina
+dierenwelzijn
+wedstrijddieren
+zilvermaker
+dierenwelzijn
+zilverwater
+zilverapparaat
+bacterieinfectie
+schimmelinfectie
+zilvergenerator
+ionic pulser
+robey silver
+magneetveldtherapie
+kinderboerderij
+ehbo
+colloidal silver

Goudgeel Colloidaal Zilverwater geeft dierenwelzijn voor wedstrijddieren, kleinvee, vissen, bijen, duiven, pluimvee, hond en kat, paarden ... Snelle levering Belgie Nederland